21.01.2008

Новини законодавства. Затверджено Положення про умови укладення договорів про продаж майна, що перебуває у держвласності

Новини від 17.10.2007 р. № 1672

Затверджено Положення про умови укладення договорів про продаж майна, що перебуває у держвласності

 

Наказом Фонду державного майна України «Про затвердження Положення про умови укладення (переукладення) договору про організацію продажу майна, що перебуває у державній власності» від 17.10.2007 р. № 1672

затверджено зазначене Положення, яким визначено процедуру укладення (переукладення) договору між Фондом державного майна України (ФДМУ) та юридичними особами. У Положенні зазначено, що предметом договору про організацію продажу майна, що перебуває у державній власності, може бути визначено послуги, які надаються юридичними особами державним органам приватизації, а також суб’єктам господарювання, суб’єктам управління, на балансі яких перебувають об’єкти державної власності, зокрема, послуги з:

— організації продажу на аукціоні об’єктів приватизації, у тому числі об’єктів незавершеного будівництва;

— організації продажу майна, що перебуває у державній власності, через біржі, на аукціонах, за конкурсами, відчуження якого можливе з дозволу ФДМУ.

В установчих документах юридичної особи має бути передбачено вид діяльності, пов’язаний з організацією продажу майна, що перебуває у державній власності.

Наказ набув чинності

6 січня 2008 року.