08.09.2008

Новини законодавства. Деякі бланки дозволів та посвідчення, що видаються МВС, стали документами суворого обліку (звітності)

Новини від 17.06.2008 р. № 301

Деякі бланки дозволів та посвідчення, що видаються МВС, стали документами суворого обліку (звітності)

 

Наказом МВС від 17.06.2008 р. № 301

унесено зміни до Інструкції про порядок виготовлення, придбання, зберігання, обліку, перевезення та використання вогнепальної, пневматичної і холодної зброї, пристроїв вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, та зазначених патронів, а також боєприпасів до зброї та вибухових матеріалів.

Відповідно до змін бланки дозволів і бланк посвідчення на право зберігання та носіння зброї, визначені в абзацах 17, 18, 20 — 23

Переліку документів, що підлягають захисту голографічними елементами, та їх державних замовників, віднесено до документів суворого обліку (звітності).

Також затверджено бланк посвідчення на право зберігання та носіння зброї, що виготовляється у вигляді пластикової картки. Посвідчення у вигляді пластикової картки отримується на однакових умовах з іншим видом бланка посвідчення на вибір заявника.

Наказ набув чинності

1 вересня 2008 року.