08.06.2009

Новини законодавства. Порядок реєстрації організацій, діяльність яких спрямована на задоволення потреб суб’єктів малого та середнього підприємництва

Новини від 21.05.2009 р. № 510

Порядок реєстрації організацій, діяльність яких спрямована на задоволення потреб суб’єктів малого та середнього підприємництва

 

Постановою КМУ від 21.05.2009 р. № 510

затверджено Порядок реєстрації організацій, діяльність яких спрямована на задоволення потреб суб’єктів малого та середнього підприємництва.

Порядок

визначає процедуру реєстрації комерційних і некомерційних організацій незалежно від форми власності, які провадять діяльність, спрямовану на задоволення потреб суб’єктів малого та середнього підприємництва, що виникають у процесі організації та провадження підприємницької діяльності, як об’єктів інфраструктури підтримки малого та середнього підприємництва.

Так, до

об’єктів інфраструктури підтримки малого та середнього підприємництва віднесено: бізнес-центри, бізнес-інкубатори, інноваційні бізнес-інкубатори, технопарки, фонди підтримки підприємництва, фінансові установи, інноваційні та інвестиційні фонди і компанії, консультаційні центри, об’єднання підприємців та інші організації.

Постанова

набуде чинності з дня офіційного опублікування.