16.11.2009

Новини законодавства. Змінено порядок погодження застосування процедури торгів з обмеженою участю та процедури закупівлі в одного учасника

Новини від 05.10.2009 р. № 1091

Змінено порядок погодження застосування процедури торгів з обмеженою участю та процедури закупівлі в одного учасника

 

Наказом Мінекономіки від 05.10.2009 р. № 1091

унесено зміни до Порядку погодження застосування процедури торгів з обмеженою участю та процедури закупівлі в одного учасника, затвердженого наказом Мінекономіки від 30.01.2009 р. № 64, відповідно до яких при прийнятті рішення про залишення листа-звернення про погодження без розгляду замовнику надсилатиметься оригінал зазначеного рішення. У попередній редакції висилалася копія такого рішення.

Крім того, тепер Мінекономіки має право звернутися до замовника для отримання документів, які підтверджують, що закупівля товарів, робіт і послуг, ціни на які підлягають державній реєстрації, здійснюється за цінами, які сформовані на базі ціни, зареєстрованої на дату подання до Мінекономіки документів для погодження застосування процедури закупівлі в одного учасника.

Також у разі закупівлі товарів, робіт і послуг у нерезидентів Мінекономіки має право вимагати

висновок центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у відповідній сфері, про те, що відповідні товари, роботи і послуги не виробляються (не виконуються, не надаються) на території України.

Наказ набрав чинності з

7 листопада 2009 року.