07.06.2010

Новини законодавства. Змінено Порядок фінансування оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соцстраху з ТВП

Новини від 15.04.2010 р. № 8

Змінено Порядок фінансування оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соцстраху з ТВП

 

Постановою правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

(далі — Фонд соцстраху з ТВП) від 15.04.2010 р. № 8 унесено зміну до Порядку фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду соцстраху з ТВП від 25.02.2009 р. № 17 (далі — Порядок № 17), відповідно до якої тепер правління відділення Фонду щорічно визначає суму коштів Фонду на часткове фінансування оздоровлення дітей для первинних організацій професійних спілок, що організовують оздоровлення дітей і самостійно закуповують путівки безпосередньо в дитячих закладах оздоровлення.

Також

постановою № 8 дозволено як виняток у 2010 році правлінням відділень Фонду приймати рішення щодо фінансування за рахунок коштів Фонду оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення літньої оздоровчої зміни не менше 14 днів та зимової оздоровчої зміни не менше 12 днів.

Нагадаємо, що згідно з

п. 1.5 Порядку № 17 тривалість оздоровчої зміни, протягом якої дитина отримує послуги з оздоровлення та відпочинку, у дитячому закладі оздоровлення повинна бути не менше 21 дня.

Постанова

набуде чинності з дня офіційного опублікування.