18.06.2012

Новини законодавства. Зменшено вік дітей, яких можна оздоровлювати за рахунок коштів Фонду соцстраху з ТВП

Новини від 03.04.2012 р. № 8

Зменшено вік дітей, яких можна оздоровлювати за рахунок коштів Фонду соцстраху з ТВП

 

Постановою правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (далі — Фонд з ТВП) від 03.04.2012 р. № 8 унесено зміни до Порядку фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду з ТВП від 25.02.2009 р. № 17.

Зменшено з 7 до 6 років вік, починаючи з якого можливе фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду з ТВП.

Уточнено, що застрахована особа (батько, мати, усиновлювач, опікун або піклувальник), крім заяви щодо оздоровлення дитини за рахунок коштів Фонду з ТВП, також подає до відповідної комісії (до уповноваженого) із соціального страхування підприємства, установи та організації копію свідоцтва про народження дитини, а також копії документів про усиновлення, встановлення опіки та піклування.

Постанова від 03.04.2012 р. № 8 набере чинності з дня офіційного опублікування (на момент підготовки номера документ офіційно не опубліковано).