29.04.2013

Новини законодавства. Затверджено порядок отримання інформації, необхідної для здійснення перевірок у сфері земельних відносин

Новини від 14.03.2013 р. № 179

Затверджено порядок отримання інформації, необхідної для здійснення перевірок у сфері земельних відносин

 

Відповідно до п.п. «в» ст. 6. Закону України «Про державний контроль за використанням та охороною земель» від 19.06.2003 р. № 963-IV центральний орган виконавчої влади, який забезпечує реалізацію державної політики у сфері нагляду (контролю) в агропромисловому комплексі (на сьогодні — Держсільгоспінспекція України), має повноваження отримувати в установленому законодавством порядку від органів державної влади, органів місцевого самоврядування, власників та користувачів, у тому числі орендарів, земельних ділянок документи, матеріали та іншу інформацію, необхідну для виконання покладених на нього завдань.

З метою реалізації зазначених повноважень Міністерство аграрної політики та продовольства України наказом від 14.03.2013 р. № 179 затвердило Порядок одержання документів, матеріалів та іншої інформації, необхідних для здійснення державного нагляду (контролю) за використанням та охороною земель.

Наказ від 14.03.2013 р. № 179 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера цей документ офіційно ще не опублікований.