27.05.2013

Новини законодавства. Затверджено порядок обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у закладах охорони здоров’я

Новини від 13.05.2013 р. № 333

Затверджено порядок обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у закладах охорони здоров’я

 

Кабмін постановою від 13.05.2013 р. № 333 затвердив Порядок придбання, перевезення, зберігання, відпуску, використання та знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у закладах охорони здоров’я.

Порядок визначає механізм провадження закладами охорони здоров’я незалежно від їх підпорядкування та форми власності діяльності, пов’язаної з виготовленням, зберіганням, перевезенням, придбанням, реалізацією (відпуском), ввезенням на територію України, вивезенням із території України, транзитом через територію України, використанням, знищенням наркотичних засобів, психотропних речовин, включених до таблиць II і III переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого урядовою постановою від 06.05.2000 р. № 770, і прекурсорів, уключених до таблиці IV цього переліку, зареєстрованих в установленому порядку як лікарський засіб, а також особливості діяльності лікувально-профілактичних закладів під час провадження зазначеної діяльності.

Постанова від 13.05.2013 р. № 333 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера зазначений документ офіційно ще не опублікований.