24.11.2011

Колонка редактора

Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Напевно, кожен із нас колись та запізнювався. Хтось — на роботу, ділову зустріч або взагалі на нараду, хтось — на побачення або до театру, хтось — на електричку або ще гірше — на потяг чи літак. Хоча тут ще не відомо, що гірше: запізнитися на потяг чи на роботу? І справа не в тому, що в когось більше чи менше часу; часу в усіх однаково: 24 години на добу, тобто 1440 хвилин, а це — аж 864000 секунд. Як бачимо, часу не так уже й мало! Секрет усіх, хто вміє не запізнюватися, — у самоорганізації!

Тому, якщо вам притаманна така риса, як систематичне запізнення до наміченого часу або запізнення у плані здійснення будь-яких дій щодо якогось суб’єкта чи об’єкта (наприклад, дотриматись слова, даного собі, та присвятити собі особисто певну кількість часу на день (тиждень, місяць, рік) для самореалізації: навчитися малювати, танцювати, вишивати тощо, тобто тому, що надаватиме вам безмежну радість і духовну насолоду, — тому, на що, як завжди, не вистачає грошей та/або часу), ми рекомендуємо навчитися цінувати свій час: як робочий, так і особистий. У цьому вам допоможе хронометраж дня.

А встигнути зробити все на роботі вам допоможе наша газета «Будівельна бухгалтерія», яка крокує в ногу з усіма останніми змінами законодавства, яка сповнена в буквальному розумінні слова сучасними віяннями та підходами у сфері організації обліку в будівництві.

Ми раді співпрацювати з вами та для вас! Бажаємо вам успіху!