13.12.2012

Колонка редактора

Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Хочеться нам того чи ні, але цей рік нестримно наближається до свого логічного завершення. І що б не говорили нам шанувальники містики та фахівці «окультних наук» про кінець світу (який, до речі, на їх думку, має настати в цьому році вже 21 грудня), ми з вами все-таки продовжуємо активно планувати свої дії на майбутній рік і знаємо, що це ще не фініш і не кінець світу, а найімовірніше — це кінець пітьми, як стверджують інші джерела нетрадиційних наук (принаймні у це дуже хочеться вірити!).

Отже, зараз саме час провести інвентаризацію, причому не лише на роботі, а й у себе вдома та у своїх думках.

Усі наші перемоги у цьому році — у громадських, сімейних і духовних відносинах — ми віднесемо як «плюсики» до своєї «скрині успіхів життя», адже це наш досвід, набутий саме нами і ніким іншим. Ті ж наші дії, котрі, як нам здається, не принесли позитивних результатів (знову-таки, на нашу думку), ми віднесемо до «скрині уроків», адже вони не минули для нас даремно — ми вчилися на тій чи іншій ситуації, а отже, для нас — це теж своєрідний досвід! Усе це зводиться до одного — позитивного ставлення до всього на світі: до себе, до своєї роботи, до своїх вчинків і думок, до своїх рідних та близьких. Тому, як навчитися це робити практично, сьогодні присвячено безліч книг, семінарів і тренінгів. Отже, за бажання ви всі зможете знайти їх для себе в мережі Інтернет.

І пам’ятайте, що думки — матеріальні! Тому бажаю вам більше позитивних думок, душевного тепла і гармонійних відносин як на роботі, так і в інших сферах вашої життєдіяльності!