11.10.2012

Колонка редактора

Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Фраза «Праця ушляхетнює людину» з кінофільму Леоніда Гайдая «Діамантова рука» відома, мабуть, кожному з нас. Режисер цієї радянської ексцентричної комедії, знятої у 1968 році, — насправді геніальна людина. Він зміг художнім способом змалювати всю красу життєвих перипетій так, що цілі покоління переглядають не лише цей, а й інші його фільми-шедеври, що не втрачають своєї актуальності з часом.

Узагалі про працю говорити можна довго. Ось, наприклад, говорять ще, що можна нескінченно довго дивитися на три речі: як горить вогонь, як тече вода і як інша людина працює. Але чи так це?

А як вважає Халіль Джейран, «праця — це любов, яку можна побачити. І якщо ти можеш працювати без любові, а тільки з відразою, буде краще, якщо ти залишиш роботу, сядеш біля храмової брами та проситимеш милостиню в тих, хто працює з радістю» (http://www.livelib.ru/author/18586/quotes). Цікава точка зору, чи не так?

Отже, шановні читачі, ми можемо довго й наполегливо обговорювати, що таке праця і що та хто її ушляхетнює. J Але давайте не забувати про нашу безпосередню з вами роботу. Минулого тижня Верховна Рада прийняла низку нормативно-правових документів, що додадуть нам роботи, повірте, не на один робочий день. Про це читайте в нашій рубриці новин. До того ж на ваш запит ми надаємо в поточному номері матеріал про обшуки та виїмки на будівельному підприємстві згідно з новим КПК, який, до речі, набере чинності вже з 19 листопада цього року.

Отже, залишайтеся з нами — і нехай ваша праця приносить вам справжнє задоволення.