14.02.2013

Колонка редактора

Колонка редактора

 

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Позаду здавання річної фінансової та податкової звітності... Можна сказати, що безсонні ночі та напружені дні — у минулому, але чи надовго? Адже наші парламентарі не дають нам можливості розслабитися і спокійно вести облік на своєму підприємстві: кожного разу вони пропонують щось новеньке, щось таке, чого ще не було в нашому обліку або те, що вже було, але давно (чого лише варті авансові внески з податку на прибуток, запроваджені з цього року)...

Але ми не сушитимемо голову з цього приводу (принаймні сьогодні), щоб не псувати собі настрій негативними думками. Усе, що нам залишається, — це повний контроль над своїми думками, часом, емоціями та ЖИТТЯМ! А це, повірте, уже немало! Тим більше напередодні такого романтичного свята, як День Закоханих!

День святого Валентина, або День усіх закоханих — свято, яке 14 лютого відзначають багато людей у всьому світі. Імовірно, названо його на честь одного з двох ранньохристиянських мучеників з ім’ям Валентин — Валентина Інтерамнського чи Валентина Римського.

Ті, хто відзначають це свято, дарують коханим і дорогим людям квіти, цукерки, іграшки, повітряні кульки та особливі листівки (часто у формі сердечка) з віршами, освідченнями в коханні або побажаннями кохання — валентинки. Отже, бажаємо вам усім кохання і радості та, звичайно ж, душевної гармонії!