№8

Бюджетная бухгалтерия, февраль, 2024/№ 8 Другие номера журнала ›
  • Прапори на могили загиблих воїнів: за яким КПКВК придбавати? За яким КПКВК можливо закупити прапори для встановлення на могили загиблих військовослужбовців?
  • Чергові закупівельні зміни: які новації чекають на замовників? Кабмін укотре вирішив підкоригувати закупівельне законодавство, а саме постанову № 1178*. Цього разу йдеться про зміни, внесені постановою № 131**. У чому полягає суть цих змін, читайте у нашому матеріалі.
  • Валютний рахунок для зарахування міжнародної допомоги: хто і як має відкрити? Потрібно відкрити валютний рахунок для зарахування надходжень від міжнародних партнерів для потреб громади. Отримані кошти планується спрямовувати на освіту, соціальний захист, придбання техніки для комунальних підприємств тощо. Хто і як має відкрити валютний рахунок: міська рада чи фінансовий відділ?
  • Договір на тепло: на яку суму укладати? На початок 2024 року сума затверджених кошторисних призначень за КЕКВ 2271 становила 270 тис. грн. З огляду на це, укладено прямий договір з монополістом про надання послуг з теплопостачання на зазначену суму. Однак фактична річна потреба щодо такого предмета закупівлі, як теплова енергія, є більшою, ніж передбачено договором. Тому протягом року очікуємо отримати додаткові бюджетні асигнування для оплати таких видатків. Чи правильно ми вчинили щодо вартості укладеного договору? Якими мають бути подальші дії у разі отримання додаткового фінансування?
  • Соціальна транспортна послуга: як визначити вартість? На балансі нашого територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) (далі — терцентр) є спеціалізований автомобіль. Як розрахувати вартість соціальної транспортної послуги?
  • Уточнюємо земельний податок за 2023 рік Бюджетна установа надає частину будівлі в оренду. Проте через неуважність у 2023 році декларацію про земельний податок не подавали. Як наслідок, маємо недоплату земподатку. Якими мають бути наші дії у такому разі? Чи необхідно нараховувати штраф та пеню під час подання уточнюючої декларації та сплати земельного податку?
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше