№14

Бюджетна бухгалтерія, квітень, 2020/№ 14 Інші номери журналу ›
  • Працівники «60+»: Уряд роз’яснив умови роботи Кабмін на своєму офіційному сайті навів роз’яснення щодо роботи працівників старше 60 років в умовах карантину (www.kmu.gov.ua/news/rozyasnennya-shchodo-obmezhen-na-period-karantinudlya-lyudej-starshih-60-rokiv).
  • Щодо змін, внесених до порядку закупівель у зв’язку із COVID-19 Лист від 01.04.2020 р. № 3303-4/22081-06
  • Новий «антивірусний» Закон № 540: що змінилось? 2 квітня 2020 року набув чинності Закон № 540. Він вніс зміни до деяких законодавчих актів України, зокрема КЗпП. Для роботодавця ці зміни є важливим етапом у процесі врегулювання трудових відносин з працівниками на період карантину. Що саме змінив новий «антивірусний» закон, розповімо у нашій статті.
  • Противірусні нововведення: частина 2 Нещодавно законодавці прийняли ще один документ — Закон № 540, який коригує та доповнює певні законодавчі вимоги, спрямовані на підтримку платників податків на період карантину. Отже, положення цього документа необхідно сприймати як доповнення та як уточнення до раніше прийнятих законів № 530 та № 533*. Які із запроваджених вимог стосуються бюджетних установ? Які ж урешті-решт вимоги залишились та чи дійсно вони спрямовані на підтримку платників податків-бюджетних установ? Розповімо про все детально в цьому матеріалі.
  • Продукти харчування «на карантині»: як не допустити псування та списати непридатні Як правильно списати з балансу продукти харчування у школі, садочку, строк придатності яких минув через карантин?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі