№15

Бюджетна бухгалтерія, квітень, 2020/№ 15 Інші номери журналу ›
  • Прийнято Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» За інформацією Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України, розміщеною на офіційному вебпорталі ВРУ (rada.gov.ua), у Законі враховані пропозиції Комітету з питань бюджету, якими, зокрема:
  • Щодо організації закупівельної діяльності замовника Лист від 10.04.2020 р. № 3304-04/24218-06
  • Щорічна основна відпустка: задокументуємо та правила врахуємо Зазвичай відпустка асоціюється із сонечком, природою, відпочинком… Але у цьому році все не по плану. І причиною тому — карантин через епідемію коронавірусу. Він форсував події та змусив багатьох використати накоплені дні відпустки ще до настання довгоочікуваного літа. За останні кілька тижнів на сторінках нашого видання ви часто зустрічали «відпускні» питання. Ми говорили про різні види відпусток. Сьогодні пропонуємо вам матеріал на тему щорічної основної відпустки. Давайте згадаємо, як правильно оформити цей вид відпочинку, які загальні правила та галузеві особливості слід ураховувати.
  • Розраховуємо відпускні: добірка практичних ситуацій Цьогоріч відпускна пора розпочалася раніше, ніж звично. Усьому причиною стали карантині обмеження, які були введені Кабміном. Багато хто з працівників під час карантину виявили бажання скористатися саме щорічною відпусткою. У попередній статті ми розглянули загальні правила оформлення та надання щорічних відпусток. А зараз розповімо про особливості розрахунку середнього заробітку для оплати відпустки.
  • Правомірність звільнення працівника у разі тривалої непрацездатності Саме тимчасова непрацездатність є однією з підстав, коли не допускається звільнення працівника з ініціативи власника або уповноваженого ним органу відповідно до ч. 3 ст. 40 Кодексу законів про працю України (далі — КЗпП).
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі