Теми статей
Обрати теми

Практичний психолог ЦСС: чи надавати «оздоровчу» допомогу?

Будз Володимир, експерт з оплати праці та трудових відносин
Чи має право практичний психолог міського центру соціальних служб отримати грошову допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки? Якщо так, то в якому розмірі?

Введення посади

Центр соціальних служб (далі — ЦСС) є закладом, що проводить соціальну роботу із сім’ями, дітьми та молоддю, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах, і надає їм соціальні послуги (п. 1 Типового положення № 479*). Нагадаємо, що ЦСС у нашій країні стали з’являтись внаслідок реорганізації центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

* Типове положення про районний, міський, районний у місті, селищний, сільський центр соціальних служб, затверджене постановою КМУ від 01.06.2020 № 479.

Штатним нормативом № 29* передбачено введення до штату ЦСС посад психолога / практичного психолога. Не плутайте ці дві посади! Вони зовсім різні, і кожна з них вводиться залежно від потреб ЦСС.

Передплатіть, щоб відкрити доступ до матеріалів Я вже
logo PRO PRO-доступ Необмежений доступ до всіх закритих матеріалів сайту без реклами
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі