Теми статей
Обрати теми

Підвищення окладів в ОМС: нова постанова від Кабміну

Будз Володимир, експерт з оплати праці та трудових відносин
Кабмін підвищив розміри окладів посадових осіб та службовців органів місцевого самоврядування (далі — ОМС). У цій статті поговоримо про те, як застосувати зазначене підвищення на практиці при нарахуванні зарплати за травень 2024 року.

Підвищення окладів

Посадові особи та службовці ОМС досить довго чекали на своє підвищення окладів, адже востаннє вони підвищувались у далекому серпні 2021 року. І ось, нарешті, Кабмін вирішив переглянути розміри їх окладів.

Для цього урядовцями була затверджена постанова № 484*. Зазначеним нормативним документом були внесені зміни до постанови № 268**. Цими змінами викладені у новій редакції Схеми посадових окладів:

керівних працівників і спеціалістів ОМС (додатки 48 — 53 до постанови № 268);

службовців ОМС (додаток 55 до постанови № 268).

* Постанова КМУ «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 р. № 268» від 30.04.2024 № 484.

** Постанова КМУ «Про впорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» від 09.03.2006 № 268.

Передплатіть, щоб відкрити доступ до матеріалів Я вже
logo PRO PRO-доступ Необмежений доступ до всіх закритих матеріалів сайту без реклами
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі