Нормативний акт Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, спиртових дистилятів, біоетанолу, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, тютюнової сировини, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального

Стаття 9. Вимоги до матеріально-технічної бази малого виробництва виноробної продукції

Автор : Верховна Рада України

1. Матеріально-технічна база малого виробництва виноробної продукції включає:

1) земельні ділянки, що належать суб’єкту господарювання на підставі будь-якого речового права, визначеного законом, на яких суб’єкт господарювання вирощує плоди, ягоди, виноград, розміщує товарну пасіку;

2) відокремлені нежитлові приміщення, призначені для здійснення господарської діяльності, що належать суб’єкту господарювання на підставі будь-якого речового права, визначеного законом;

3) власну або залучену на договірних засадах лабораторію для проведення робіт з перевірки якості та безпечності вин виноградних, вин плодово-ягідних, напоїв медових;

4) обладнання для виробництва та розливу у споживчу тару вин виноградних, вин плодово-ягідних, напоїв медових, а саме для забезпечення:

зважування плодів, ягід, винограду, меду;

подрібнення, пресування плодів, ягід, винограду;

бродіння та відстоювання сусла з плодів, ягід, винограду, меду;

зберігання або витримки виноматеріалів плодово-ягідних, виноградних, напоїв медових;

розливу вин плодово-ягідних, виноградних, напоїв медових у споживчу тару;

санітарної обробки технологічного обладнання, винопроводів та інвентарю згідно з вимогами законодавства України.

2. Малі виробництва виноробної продукції здійснюють переробку плодів, ягід, винограду, виробництво, зберігання та обробку виноматеріалів плодово-ягідних, виноградних та/або медових з використанням типового обладнання і технологічних ємностей, вироблених із корозійностійких матеріалів, відповідно до вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

3. Вимоги до матеріально-технічної бази малого виробництва виноробної продукції визначаються цим Законом.

4. Мале виробництво виноробної продукції подає до центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, декларацію відповідності матеріально-технічної бази малих виробництв виноробної продукції вимогам законодавства.

5. Форма декларації відповідності матеріально-технічної бази малих виробництв виноробної продукції вимогам законодавства, порядок її подання та реєстрації визначаються Кабінетом Міністрів України.

App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с лицензионным договором и договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa ic-prostir

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше