18.01.2016

Ця весела «вогняна» мавпочка: що несе нам новий рік?

Мавпа — дев’ятий знак у китайському (східному) гороскопі. Хитрість, доброта, товариськість та трохи лукавості – усі ті якості, що притаманні людям, народженим у рік цього забавного звіра-ігруна. Чого чекати у новому році? Що принесе нам рік мавпи?

Коли прийде мавпочка?

У свої законні права хазяйки року мавпа вступить лише з 8 лютого. Однак це зовсім не означає, що треба забути про підготовку до її зустрічі у січні. Мавпа — інтелектуальна особистість, яка прагне поваги та розуміння. Тому прикрасьте будинок або кабінет червоними «вогняними» ліхтариками та гірляндами. Адже стихією року, що настав, є вогонь, відповідно й колір одягу та речей, а особливо — прикрас, треба вибирати у червоному кольорі та його відтінках.

Пам’ятайте: мавпи полюбляють усе гарне, саме тому їх вважають неабиякими модниками.

Що у характері твоєму, мавпочка?

Мавпа завжди хоче вчитись та пізнавати світ з усіх боків. Тому прагнення до реформ та нових знань буде заохочуватись. Через це висловлюйте бажання оволодіти усіма новими знаннями, прикладайте зусилля при виконанні поставленого завдання, і неодмінно отримаєте успішне завершення справ.

Враховуйте: мавпи дуже ерудовані, талановиті та мають чудову пам’ять. Завдяки цьому тим, хто дійсно бажає досягнути мети, тваринки сприяють майже на 200 %, дарують натхнення, винахідливість, допомагають вирішувати проблеми, які багатьом просто не під силу.

Іншими словами, скрізь, де потрібні ваш розум і таланти, — буде чекати успіх. Є всі шанси отримати керівну посаду, оскільки мавпа є дуже цілеспрямованою і відповідальною. Однак не варто входити в азарт та брати участь у різних авантюрах. Ваші бажання не повинні керувати вами – навчіться їх стримувати.

Ще однією особливістю мавп є комунікабельність. Вони чудові співрозмовники, тому принесуть нам безліч гарних ідей, які можна легко обговорити з тими, хто допоможе їх реалізувати. Ви зможете сперечатись про що завгодно, отримуючи позитивні результати від подібних розмов та обговорень на власну користь.

Крім того, цього року можна сміливо увійти в роль імпровізатора, пародиста або конферансьє. Завдяки таким незвичним і театральним ролям ви зможете завести безліч корисних знайомств, контактів, знайти справжніх друзів та надійних партнерів, отримувати вчасну, нову та свіжу інформацію, у тому числі й сенсаційну. Тобто, мавпа дає добро на усілякі експерименти. Тож треба обов’язково скористатись таким подарунком.

Рік 2016-й — рік дипломатів, бізнесменів та усіх, хто дійсно полюбляє свою роботу. Щоб не сталось, ви завжди зможете викрутитись з будь-якої ситуації, а от нав’язати вам що-небудь або вселити думки, які не приваблюють,— буде дуже важко, а то й неможливо. Під мавпячим впливом ви самі будете вирішувати, як діяти, самі будете обирати для себе найкращі варіанти, але й відповідати за свої дії також будете особисто. Тож декілька разів обміркуйте своє рішення, аби не помилитись.

Зауважимо: на мавпу в жодному разі не варто ображатися, незважаючи на ситуації, в яких ви опинились. Вона має подобатись завжди протягом року незалежно від настрою та труднощів, що виникають. Така поведінка допоможе своєчасно отримати покровительство мавпочки та досягти успіху у власних справах та кар’єрі. Однак не треба фанатично її вихваляти. Проникливий мавпячий розум не полюбляє лестощів.

З Новим роком!