25.03.2013

Новини законодавства. МОЗ затвердило порядок перевірки перед видачею ліцензії на імпорт ліків

Новини від 27.02.2013 р. № 168

МОЗ затвердило порядок перевірки перед видачею ліцензії на імпорт ліків

 

Наказом МОЗ від 27.02.2013 р. № 168 затверджено Порядок перевірки перед видачею ліцензії на провадження господарської діяльності з імпорту лікарських засобів (далі — Порядок).

Цей Порядок є обов’язковим для виконання суб’єктами господарювання, які мають намір отримати ліцензію на здійснення господарської діяльності з імпорту лікарських засобів або її копію, Держлікслужбою та її територіальними органами — державними службами з лікарських засобів в АРК, областях, містах Києві та Севастополі.

Відповідно до Порядку підставою для проведення перевірки є заява суб’єкта господарювання про видачу ліцензії з імпорту лікарських засобів або заява про видачу копії ліцензії на імпорт лікарських засобів, які подаються до Держлікслужби як до органу ліцензування.

Перевірка проводиться посадовими особами Держлікслужби та/або територіальних органів Держлікслужби не пізніше 6-го робочого дня від дня надходження заяви суб’єкта господарювання про видачу ліцензії (копії ліцензії). Строк здійснення перевірки не може перевищувати 3-х робочих днів.

Наказ від 27.02.2013 р. № 168 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера цей документ офіційно ще не опублікований.