19.11.2015

Слово редактора: Хочете багато знати і щоб Вам за це нічого не було? Безкоштовні та безлімітні консультації!

Вітаю!

Добре тим людям, які вивчили щось один раз і використовують у роботі все життя. Навчився плитку класти і кладе, навчився щось красиве кувати і кує...

У бухгалтера так не виходить. Тільки Ви моргнули, а законодавство вже змінилося. Форму заповнили? А її вже скасували. Звіт підготували? А до нього тепер ще один додаток належить...

Отже, бухгалтер весь час живе і вчиться, виписує професійні видання, звертається до першоджерел. Але ж інколи на пошук відповіді просто немає часу, а потрібна вона прямо зараз, та в повному обсязі, та детально, а ще б з прикладами і чітким алгоритмом дій! Що ж робити?

Коли я думав, що повинне увійти до «Медового комплекту «Солодке життя бухгалтера», я врахував і цей момент. Передплативши комплект, бухгалтер одержує можливість задати необмежену кількість запитань з оподаткування, бухобліку та права, звернувшись на «гарячу лінію», і отримати детальну консультацію.

І знаєте, цим я можу пишатися! Адже хоча бухгалтерські консультаційні лінії й популярні, найчастіше там Ви не зможете отримати відповіді на питання за всіма сферами бухгалтерської діяльності або кількість звернень буде обмежена.

Але передплатіть журнал «Податки та бухгалтерський облік» у «Медовому комплекті «Солодке життя бухгалтера» на 2016 рік! І у Вас протягом усього року буде можливість зробити «дзвінок другу», який готовий відповісти на будь-які Ваші запитання і поговорить з Вами стільки разів, скільки потрібно.

Замовити «Медовий комплект «Солодке життя бухгалтера»:

nibu-sub.factor.ua

(057) 76-500-76