Темы статей
Выбрать темы

Закупівля електроенергії на 2023 рік: поради замовникам

Матвеева Виктория, эксперт журнала «Бюджетная бухгалтерия»
Установа планує провести відкриті торги із закупівлі електроенергії на 2023 рік. Але наразі ми не маємо ані затвердженого кошторису на 2023 рік, ані суми кошторисних призначень на такі потреби. Як краще вчинити в такій ситуації? Чи варто у грудні розпочинати процедуру закупівлі? Як у такому разі реєструвати договір в Казначействі?

Кінець року — особливо напружений період для закупівельників. Поготів, цей період є складним та клопітним для замовників-бюджетників. Адже вони повинні дотримуватися вимог не тільки закупівельного, але й бюджетного законодавства. Пояснимо, як поєднати ці вимоги при закупівлі електроенергії на 2023 рік.

Порада 1. Розпочинайте закупівлю на 2023 рік вже зараз

Як у минулих роках, так і цьогоріч замовники наприкінці 2022 року можуть розпочати закупівлі електроенергії на 2023 рік. У таких діях замовника немає жодних порушень постанови № 1178*. Ба більше, Закон № 922** також не забороняє проводити закупівлі до затвердження кошторису.

Подпишитесь, чтобы открыть доступ к материалам Я уже
logo PRO PRO-доступ Неограниченный доступ ко всем закрытым материалам сайта без рекламы
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше