Темы статей
Выбрать темы

Надбавка за ранг держслужбовця під час випробування

НАДС у своєму роз’ясненні від 27.09.2021 № 139-р/з нагадало про особливості встановлення надбавки за ранг держслужбовця під час випробування.

Так, згідно з п. 2 постанови КМУ від 20.04.2016 № 306 особі, яка призначена на посаду держслужби з випробуванням і має ранг, присвоєний на попередньому місці роботи, надбавка за ранг у період випробування виплачується відповідно до такого рангу.

При цьому ранги держслужбовців присвоюються одночасно з призначенням на посаду держслужби, а у разі встановлення випробування — після закінчення його строку.

Таким чином, особі, якій при призначенні на посаду держслужби встановлено випробування, надбавка за ранг виплачується у разі, якщо за попереднім місцем роботи їй присвоєно ранг держслужбовця.

Особі, якій при призначенні на посаду держслужби встановлено випробування і яка має ранг посадової особи місцевого самоврядування, присвоєний на попередньому місці роботи, надбавка за такий ранг у період випробування не виплачується.

Особі, яка має ранг посадової особи місцевого самоврядування, ранг держслужбовця присвоюється після закінчення строку випробування (у разі його встановлення).

App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше