06.03.2017

Перегляд цін на газ для населення

Кабмін установив, що граничні роздрібні ціни на природний газ для побутових споживачів, релігійних організацій (крім обсягів, що використовуються для провадження виробничо-комерційної діяльності), а також ціни, за якими Нафтогаз України постачає природний газ виробникам теплової енергії з метою надання послуг з опалення та постачання гарячої води населенню, переглядатимуться кожного півріччя (1 жовтня та 1 квітня).

Проводити такий перерахунок буде Міненерговугілля за два місяці до початку кожного півріччя газового року, які починаються 1 квітня та 1 жовтня.

За результатами перерахунку у разі відхилення отриманих значень граничних роздрібних цін на природний газ від чинних більш як на 10 % зазначені граничні роздрібні ціни на природний газ публікуються на офіційному веб-сайті Міненерговугілля за два місяці до початку їх дії з 1 квітня або 1 жовтня кожного газового півріччя. У разі відхилення отриманих значень граничних роздрібних цін на природний газ від чинних менш як на 10 % граничні роздрібні ціни не переглядаються.

(Постанова Кабміну від 21.02.17 р. № 90, чинна з 23.02.17 р.)