Нормативний акт Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців (втратив чинність)

Стаття 50. Порядок державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичної особи — підприємця за судовим рішенням щодо визнання її банкрутом

Звертаємо вашу увагу на те, що цей документ є застарілим. Редакція сайту не рекомендує його використовувати.
Друк
Автор : Верховна Рада України

1. Суд, який постановив рішення про порушення провадження у справі про банкрутство фізичної особи — підприємця, у день набрання рішенням законної сили надсилає його державному реєстратору за місцезнаходженням фізичної особи — підприємця.

Дата надходження судового рішення про порушення провадження у справі про банкрутство фізичної особи — підприємця вноситься державним реєстратором до журналу обліку реєстраційних дій.

2. Державний реєстратор повинен у день надходження судового рішення про порушення провадження у справі про банкрутство фізичної особи — підприємця внести до Єдиного державного реєстру запис про таке рішення суду та в той же день повідомити органи статистики, доходів і зборів, Пенсійного фонду України про внесення до Єдиного державного реєстру такого запису.

3. Суд, який постановив рішення про визнання фізичної особи — підприємця банкрутом, у день набрання ним законної сили надсилає його копію державному реєстратору за місцем державної реєстрації фізичної особи — підприємця. Дата надходження відповідного судового рішення вноситься державним реєстратором до журналу обліку реєстраційних дій.

4. Державний реєстратор повинен у день надходження судового рішення про визнання фізичної особи — підприємця банкрутом внести до Єдиного державного реєстру запис про судове рішення щодо визнання фізичної особи — підприємця банкрутом і в той же день повідомити органи статистики, доходів і зборів, Пенсійного фонду України, а також фізичну особу — підприємця, щодо якої було прийнято рішення суду, про внесення такого запису.

5. У разі якщо судом постановлено рішення про припинення підприємницької діяльності фізичної особи — підприємця у зв’язку з визнанням її банкрутом, суд, що постановив відповідне рішення, у день набрання ним законної сили надсилає його державному реєстратору за місцем реєстрації фізичної особи — підприємця для внесення відповідного запису. Дата надходження відповідного судового рішення вноситься до журналу обліку реєстраційних дій.

6. Державний реєстратор повинен у день надходження судового рішення про припинення підприємницької діяльності фізичної особи — підприємця у зв’язку з визнанням її банкрутом заповнити реєстраційну картку про державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичної особи — підприємця, внести до Єдиного державного реєстру запис про проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичної особи — підприємця у зв’язку з визнанням її банкрутом та в той же день видати (надіслати поштовим відправленням з описом вкладення) їй повідомлення про внесення такого запису.

7. Частину сьому статті 50 виключено.

8. Частину восьму статті 50 виключено.

9. У разі якщо після завершення процедури банкрутства, встановленої законом, судом постановлено рішення щодо припинення провадження у справі про банкрутство, суд, що постановив відповідне рішення, у день набрання ним законної сили надсилає його державному реєстратору за місцем реєстрації фізичної особи — підприємця для внесення до Єдиного державного реєстру запису про судове рішення щодо припинення провадження у справі про банкрутство.

Дата надходження судового рішення про припинення провадження у справі про банкрутство фізичної особи — підприємця вноситься до журналу обліку реєстраційних дій.

10. Державний реєстратор повинен у день надходження судового рішення про припинення провадження у справі про банкрутство внести до Єдиного державного реєстру запис про припинення провадження у справі про банкрутство фізичної особи — підприємця.

Реклама
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі