Темы статей
Выбрать темы

Укриття в закладі освіти: як облаштувати?

Матвеева Виктория, эксперт журнала «Бюджетная бухгалтерия»
До початку нового навчального року в кожному закладі освіти потрібно облаштувати укриття. Які підготовчі заходи необхідно для цього провести? Хто має займатися цими питаннями? Які документи потрібно складати під час обстеження? Які встановлено вимоги до облаштування захисних споруд та які роботи необхідно провести для цього? Про все це — у нашому матеріалі.

Організаційні питання

Цьогоріч почати новий навчальний рік можуть лише ті заклади освіти, в яких будуть створені безпечні умови для перебування дітей, учнів, студентів і працівників. Для цього необхідно перевірити, чи готові захисні споруди цивільного захисту, розташовані в закладі, до використання за призначенням. Якщо ні — провести облаштування таких споруд (наприклад, виконати ремонтні роботи, закупити додаткове обладнання, інструменти, інвентар тощо).

Традиційно, ініціаторами проведення обстежень навчальних закладів перед початком навчального року, у т. ч. обстеження захисних споруд таких закладів, виступають їх головні розпорядники, тобто ОМС. Та оскільки літо вже в самому розпалі, більшість місцевих рад ще в червні видали відповідні розпорядження. І наразі роботи в закладах освіти вже йдуть повним ходом.

Так, місцеві ради, на території яких не ведуться активні воєнні (бойові) дії:

Подпишитесь, чтобы открыть доступ к материалам Я уже
logo PRO PRO-доступ Неограниченный доступ ко всем закрытым материалам сайта без рекламы
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше