Темы статей
Выбрать темы

Харчуємо тероборону та переселенців: як списати продукти харчування?

Матвеева Виктория, эксперт журнала «Бюджетная бухгалтерия»
У закладі середньої освіти на базі харчоблоку організовано харчування тероборони та переселенців. Як правильно організовувати отримання та списання продуктів харчування? Як показати в бухобліку такі операції? (запитання учасника групи Facebook «Спільнота бухгалтерів бюджетних установ»)

У зв’язку із запровадженням воєнного стану більшість навчальних закладів зачинила свої двері. Але в багатьох із них їдальні та харчоблоки не припинили свою роботу. Зараз вони харчують членів територіальної оборони та тимчасово переміщених осіб. Звісно, самі навчальні заклади таких рішень не приймають. Ініціаторами забезпечення внутрішньо переміщених осіб та членів тероборони харчуванням у закладах освіти є ОМС або військові адміністрації. Тому їм і всі карти в руки. Поготів для цього вже давно існує законодавче підґрунтя.

Розглянемо класичний варіант.

Подпишитесь, чтобы открыть доступ к материалам Я уже
logo PRO PRO-доступ Неограниченный доступ ко всем закрытым материалам сайта без рекламы
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше