№12

Бюджетная бухгалтерия, март, 2022/№ 12 Другие номера журнала ›
  • Грошова допомога сім’ям загиблих: КПКВК та КЕКВ За яким КПКВК та КЕКВ надається грошова допомога сім’ям загиблих військовослужбовців? (запитання учасника групи Facebook «Спільнота бухгалтерів бюджетних установ»)
  • Робота Казначейства в умовах воєнного стану Незважаючи на надскладну ситуацію в країні, більшість розпорядників бюджетних коштів продовжують працювати. У багатьох із них виникають запитання щодо роботи підрозділів Держказначейської служби та взаємодії з ними. Як реєструвати бюджетні зобов’язання? Як проводити платежі? На ці та інші запитання відповімо в цьому матеріалі.
  • Харчуємо тероборону та переселенців: як списати продукти харчування? У закладі середньої освіти на базі харчоблоку організовано харчування тероборони та переселенців. Як правильно організовувати отримання та списання продуктів харчування? Як показати в бухобліку такі операції? (запитання учасника групи Facebook «Спільнота бухгалтерів бюджетних установ»)
  • Передаємо транспорт ЗСУ: оформлення в умовах воєнного стану Як правильно здійснити передачу транспортного засобу для підтримання бойової готовності ЗСУ та інших військових формувань в умовах воєнного стану? Як документально оформити таку передачу? Чи може установа, яка передає майно за таких умов, розраховувати на компенсацію його вартості, повернення тощо? Відповімо в цій статті.
  • Передача транспорту ЗСУ: як показати в обліку? Як правильно в обліку відобразити передачу автомобіля, який перебуває у комунальній власності, для потреб ЗСУ в умовах воєнного стану? (запитання учасника групи Facebook «Спільнота бухгалтерів бюджетних установ»)
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше