Темы статей
Выбрать темы

Закупівлі за одним кодом ДК: один предмет закупівлі чи ні?

Матвеева Виктория, эксперт журнала «Бюджетная бухгалтерия»
У квітні 2022 року установа уклала договір закупівлі бензину відповідно до постанови № 169. Договір укладено на суму 35 тис. грн. Також у травні виникла потреба додатково закупити бензин на суму 45 тис. грн. Чи вважати таку додаткову закупівлю новим предметом закупівлі? Чи потрібно в такому разі оприлюднювати інформацію про проведену закупівлю в електронній системі?

Додаткова потреба = нова закупівля

Як у мирний час, так і в період війни, замовникам не уникнути ситуацій із додатковими закупівлями тих чи інших товарів, робіт або послуг. Але хвилюватись не варто. Адже загальний підхід до визначення предмета закупівлі при здійсненні закупівель згідно з постановою № 169* особливо не відрізняється від того, що діяв у мирний час.

* Постанова КМУ «Деякі питання здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану» від 28.02.2022 № 169.

Подпишитесь, чтобы открыть доступ к материалам Я уже
logo PRO PRO-доступ Неограниченный доступ ко всем закрытым материалам сайта без рекламы
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше