№41

Бюджетная бухгалтерия, ноябрь, 2023/№ 41 Другие номера журнала ›
  • Річна інвентаризація — 2023: проведення, оформлення та облік Незабаром перед кожним бухгалтером бюджетної установи постане відповідальне завдання — проведення річної інвентаризації. Начебто, загальна процедура інвентаризації всім добре відома. Але в умовах воєнного стану у бухгалтерів виникають певні запитання. У цій статті розповімо, як правильно організувати та провести річну інвентаризацію, а також як показати в обліку її результати.
  • Обрізка дерев: як правильно провести видатки? Яке формулювання слід обрати під час планування видатків на спилювання аварійних дерев та видатків на санітарну обрізку зелених насаджень, щоб вони були здійснені у другу чергу?
  • Стартова ціна для продажу комунального майна Орган місцевого самоврядування (далі — ОМС) планує продати будівлю, яка перебуває у комунальній власності. Якою має бути стартова ціна будівлі на аукціоні: залишкова вартість згідно з даними бухобліку чи вартість за результатами незалежної оцінки?
  • Використання майна ДЮСШ: оренда чи платна послуга? ДЮСШ планує надавати майно (футбольне поле, спортивні зали, майданчики) в тимчасове користування пересічним громадянам. Щоразу це будуть різні люди і вони матимуть нетривалий час занять. За яким кодом доходів слід планувати надходження від надання майна у користування громадянам: 25010100 чи 25010300?
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше