№41

Бюджетна бухгалтерія, листопад, 2023/№ 41 Інші номери журналу ›
  • Річна інвентаризація — 2023: проведення, оформлення та облік Незабаром перед кожним бухгалтером бюджетної установи постане відповідальне завдання — проведення річної інвентаризації. Начебто, загальна процедура інвентаризації всім добре відома. Але в умовах воєнного стану у бухгалтерів виникають певні запитання. У цій статті розповімо, як правильно організувати та провести річну інвентаризацію, а також як показати в обліку її результати.
  • Обрізка дерев: як правильно провести видатки? Яке формулювання слід обрати під час планування видатків на спилювання аварійних дерев та видатків на санітарну обрізку зелених насаджень, щоб вони були здійснені у другу чергу?
  • Стартова ціна для продажу комунального майна Орган місцевого самоврядування (далі — ОМС) планує продати будівлю, яка перебуває у комунальній власності. Якою має бути стартова ціна будівлі на аукціоні: залишкова вартість згідно з даними бухобліку чи вартість за результатами незалежної оцінки?
  • Використання майна ДЮСШ: оренда чи платна послуга? ДЮСШ планує надавати майно (футбольне поле, спортивні зали, майданчики) в тимчасове користування пересічним громадянам. Щоразу це будуть різні люди і вони матимуть нетривалий час занять. За яким кодом доходів слід планувати надходження від надання майна у користування громадянам: 25010100 чи 25010300?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі