№20/1

Оплата труда, октябрь, 2016/№ 20/1 спецвыпуск Другие номера журнала ›
  • Організовуємо працю операторів котельні Настала осінь. А з нею до наших будинків прийшли холоди. Температура повітря впала не тільки у приміщеннях, де ми з вами живемо, а й на роботі. Як утеплюватися, щоб трудовий процес не гальмувався? Тужурки, жилети та рукавички не підходять. На дворі 21 сторіччя, а отже, обігріватися будемо за допомогою централізованого опалення. Більшість підприємств, установ, організацій споживає послуги теплопостачання централізовано згідно з укладеними договорами з комунальними службами. Водночас деякі мають автономне теплопостачання, тобто власну котельню. Для того, щоб підтримувати її роботу, необхідні спецпрацівники — оператори котельні. У чому особливість трудових відносин з такими працівниками? Які нюанси існують при прийнятті та звільненні таких працівників? Чи передбачено для них трудові гарантії? Про це ви дізнаєтеся із сьогоднішньої статті.
  • Оператор котельні: враховуємо режимно-робочі нюанси У попередній статті ви дізналися про те, які обов’язки виконує оператор котельні, як правильно оформити трудові відносини з таким працівником, скільки операторів потрібно для обслуговування котельні. У цій статті акцентуємо увагу на нюансах організації роботи операторів котельні: як визначити тривалість їх робочого дня, який режим роботи для них обрати, які існують особливості обліку їх робочого часу. Поїхали!
  • Зберігаємо сімейний бюджет: що потрібно знати про оформлення субсидії З початку опалювального сезону все більше українських родин зацікавлені в оформленні субсидій на оплату ЖКП. Та і як інакше прожити в умовах, коли тарифи на «комуналку» зростають шаленими темпами? Між тим процедура оформлення і порядок надання субсидії все поповнюються і поповнюються нормативними нововведеннями. Що про них треба знати і на які процедурно-субсидіарні моменти вони вплинуть? Не кваптеся гортати інтернет-сторінки — ознайомтеся зі статтею. У ній ми розповімо про процедуру оформлення субсидії на оплату ЖКП з урахуванням нових правил. За діло!
  • Демобілізований працівник повернувся на роботу: права і гарантії за місцем працевлаштування Президент України своїм Указом від 26.09.2016 р. № 411/2016 оголосив про проведення демобілізації у вересні — жовтні 2016 року. Звільненню в запас підлягають військовослужбовці військової служби, призвані під час мобілізації, на особливий період, під час третьої черги часткової мобілізації відповідно до Указу Президента України від 14.01.2015 р. № 15/2015.
  • Як обрати виконавця: командні ролі І план робіт хороший, і показники його виконання реальні, і всі проблеми передбачені… а завдання може бути не виконано: ані у строк, ані у повному обсязі, ані взагалі! І причина тому одна, але найбільш комплексна — людський фактор. Одним людям легше дається одне, іншим — інше. Як же підібрати виконавця для поставленого завдання, як знайти того, хто точно впорається і при цьому не перетрудиться, тобто збереже сили для інших справ? Давайте думати!
  • Перелік професійних, міжнародних свят та пам’ятних дат у листопаді 2016 року
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше