№20/1

Оплата праці, жовтень, 2016/№ 20/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Організовуємо працю операторів котельні Настала осінь. А з нею до наших будинків прийшли холоди. Температура повітря впала не тільки у приміщеннях, де ми з вами живемо, а й на роботі. Як утеплюватися, щоб трудовий процес не гальмувався? Тужурки, жилети та рукавички не підходять. На дворі 21 сторіччя, а отже, обігріватися будемо за допомогою централізованого опалення. Більшість підприємств, установ, організацій споживає послуги теплопостачання централізовано згідно з укладеними договорами з комунальними службами. Водночас деякі мають автономне теплопостачання, тобто власну котельню. Для того, щоб підтримувати її роботу, необхідні спецпрацівники — оператори котельні. У чому особливість трудових відносин з такими працівниками? Які нюанси існують при прийнятті та звільненні таких працівників? Чи передбачено для них трудові гарантії? Про це ви дізнаєтеся із сьогоднішньої статті.
  • Оператор котельні: враховуємо режимно-робочі нюанси У попередній статті ви дізналися про те, які обов’язки виконує оператор котельні, як правильно оформити трудові відносини з таким працівником, скільки операторів потрібно для обслуговування котельні. У цій статті акцентуємо увагу на нюансах організації роботи операторів котельні: як визначити тривалість їх робочого дня, який режим роботи для них обрати, які існують особливості обліку їх робочого часу. Поїхали!
  • Зберігаємо сімейний бюджет: що потрібно знати про оформлення субсидії З початку опалювального сезону все більше українських родин зацікавлені в оформленні субсидій на оплату ЖКП. Та і як інакше прожити в умовах, коли тарифи на «комуналку» зростають шаленими темпами? Між тим процедура оформлення і порядок надання субсидії все поповнюються і поповнюються нормативними нововведеннями. Що про них треба знати і на які процедурно-субсидіарні моменти вони вплинуть? Не кваптеся гортати інтернет-сторінки — ознайомтеся зі статтею. У ній ми розповімо про процедуру оформлення субсидії на оплату ЖКП з урахуванням нових правил. За діло!
  • Демобілізований працівник повернувся на роботу: права і гарантії за місцем працевлаштування Президент України своїм Указом від 26.09.2016 р. № 411/2016 оголосив про проведення демобілізації у вересні — жовтні 2016 року. Звільненню в запас підлягають військовослужбовці військової служби, призвані під час мобілізації, на особливий період, під час третьої черги часткової мобілізації відповідно до Указу Президента України від 14.01.2015 р. № 15/2015.
  • Як обрати виконавця: командні ролі І план робіт хороший, і показники його виконання реальні, і всі проблеми передбачені… а завдання може бути не виконано: ані у строк, ані у повному обсязі, ані взагалі! І причина тому одна, але найбільш комплексна — людський фактор. Одним людям легше дається одне, іншим — інше. Як же підібрати виконавця для поставленого завдання, як знайти того, хто точно впорається і при цьому не перетрудиться, тобто збереже сили для інших справ? Давайте думати!
  • Перелік професійних, міжнародних свят та пам’ятних дат у листопаді 2016 року
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі