Теми статей
Обрати теми

Надбавка за вислугу років бухгалтеру ДЮСШ

Редакція ББ
Відповідь на запитання

НАДБАВКА ЗА ВИСЛУГУ РОКІВ БУХГАЛТЕРУ ДЮСШ

 

Світлана МЕРЕНКОВА, провідний контролер-ревізор КРВ у м. Харкові

 

Чи має право головний бухгалтер дитячо-юнацької спортивної школи на надбавку за вислугу років?

(м. Харків)

 

Ні, не має

. Пояснимо чому.

Згідно з

Переліком типів позашкільних навчальних закладів, затвердженим постановою КМУ від 06.05.2001 р. № 433, дитячо-юнацька спортивна школа належить до позашкільних навчальних закладів спортивного профілю.

Порядок виплати щомісячної надбавки за вислугу років окремим категоріям працівників спортивних шкіл усіх типів та спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю затверджено наказом Державного комітету України з питань фізичної культури та спорту від 29.12.2002 р. № 2850

(далі — Порядок № 2850).

Пунктом 1 Порядку № 2850

передбачено, що цей Порядок поширюється на окремі категорії працівників: керівників, їх заступників з основних видів діяльності, тренерів-викладачів, тренерів-методистів, інструкторів-методистів, акомпаніаторів спортивних шкіл усіх типів та тренерів-викладачів спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю.

Відповідно до Випуску 85* «Спортивна діяльність» Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників, затвердженого наказом Державного комітету України з питань фізичної культури та спорту від 17.10.2002 р. № 2264, посада головного бухгалтера не належить до керівників або їх заступників з основних видів діяльності дитячо-юнацької спортивної школи. У зв’язку з цим права на надбавку за вислугу років на підставі Порядку № 2850 головний бухгалтер ДЮСШ не має.

* До Випуску 85 «Спортивна діяльність» включено кваліфікаційні характеристики професій керівників, професіоналів, фахівців і працівників, які є виключно специфічними для спортивної сфери.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі