Теми статей
Обрати теми

Інформаційна сторінка

Редакція ББ
Новини

ПРИДБАННЯ ФОРМЕНОГО ОДЯГУ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ОРГАНІВ ВНУТРІШНІХ СПРАВ І ДЕРЖАВНОЇ КРИМІНАЛЬНО-ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ

Постановою КМУ від 04.08.2010 р. № 700

унесено зміни до постанови КМУ «Про економію бюджетних коштів, передбачених на утримання органів державної влади та інших державних органів» від 22.10.2008 р. № 943.

Згідно з цими змінами доповнено

п. 3 переліку заходів з економного та раціонального використання бюджетних коштів, передбачених на утримання органів державної влади та інших державних органів. Так, тепер із заборони здійснювати видатки на придбання форменого одягу зроблено виняток: він не стосується придбання форменого одягу для працівників органів внутрішніх справ, органів і установ державної кримінально-виконавчої служби.

Водночас цим документом знято заборону на придбання форменого одягу для працівників Державного департаменту з питань виконання покарань.

Постанова № 700

набула чинності 16.08.2010 р.

 

ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ПРАВА ВЛАСНОСТІ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО

Наказом Міністерства юстиції України від 28.07.2010 р. № 1692/5

унесено зміни до наказу «Про затвердження Тимчасового положення про порядок державної реєстрації прав власності на нерухоме майно» від 07.02.2002 р. № 7/5 . Так, визначено, що до 01.01.2012 р. державна реєстрація права власності та права користування (сервітут) на об’єкти нерухомого майна, розташовані на земельних ділянках; права користування (найму, оренди) будівлею або іншими капітальними спорудами, їх окремими частинами; права власності на об’єкти незавершеного виробництва, а також облік безхазяйного нерухомого майна, довірче управління нерухомим майном проводиться реєстраторами бюро технічної інвентаризації.

Також унесено зміни до

Тимчасового положення про порядок державної реєстрації прав власності на нерухоме майно, яке викладено в новій редакції.

Наказ набуде чинності

01.10.2010 р.

 

ПОРЯДОК РОЗМІЩЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ДЕРЖАВНІ ЗАКУПІВЛІ В ОФІЦІЙНОМУ ВИДАННІ ТА НА ВЕБ-ПОРТАЛІ

Дирекцією ДГВПП «Зовнішторгвидав» від 30.07.2010 р. затверджено

Інструкцію подання, прийому, реєстрації та розміщення інформації про державні закупівлі в інформаційному виданні «Вісник державних закупівель» і на офіційному веб-порталі «Державні закупівлі».

Так, у документі окремо зазначено інформацію, що підлягає розміщенню в інформаційному виданні «Вісник державних закупівель» і на офіційному веб-порталі «Державні закупівлі». Така інформація подається секретарем комітету з конкурсних торгів організації замовника або іншою уповноваженою особою замовника. При цьому інформацію, що підлягає розміщенню в інформаційному виданні «Вісник державних закупівель», замовники подають особисто, телефаксом або через веб-портал. У разі подання інформації телефаксом або через веб-портал, замовник має надіслати оригінали на поштову адресу ДГВПП «Зовнішторгвидав» протягом двох робочих днів з дня отримання підтвердження про прийняття інформації.

Прийом інформації для друку та оприлюднення на веб-порталі здійснюється згідно з

графіком прийому інформації, що розміщується на веб-порталі (www.tender.me.gov.ua) щомісячно. Підтвердженням прийняття інформації для друку та оприлюднення на веб-сервері-порталі є вхідний номер, що надається інформаційним відділом (у разі прийняття інформації факсом або особисто) або відділом інформаційної підтримки веб-порталу з питань держзакупівель (у разі прийняття інформації через веб-портал).

При поданні інформації для розміщення на веб-порталі електронною поштою замовники надсилають лист з відповідною інформацією на електронну адресу ДГВПП «Зовнішторгвидав», зазначену в розділі «Контакти» веб-порталу. У свою чергу, замовник отримує на електронну адресу, з якої було надіслано лист, підтвердження прийняття інформації для розміщення на веб-порталі протягом одного робочого дня.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі