Теми статей
Обрати теми

Педагогічне навантаження концертмейстера

Редакція ББ
Відповідь на запитання

ПЕДАГОГІЧНЕ НАВАНТАЖЕННЯ КОНЦЕРТМЕЙСТЕРА

 

Світлана МЕРЕНКОВА, провідний контролер-ревізор КРВ у м. Харкові

  

Яке педагогічне навантаження на ставку заробітної плати (18 год. чи 24 год.) має концертмейстер середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату?

(м. Запоріжжя)

 

Згідно з

п.п. «г» п. 64 Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міносвіти України від 15.04.93 р. № 102, ставка заробітної плати (посадовий оклад) виплачується за 4 год. педагогічної (викладацької) роботи на день (24 год. на тиждень): викладачам I — II класів шкіл естетичного виховання (загальної музичної, художньої, хореографічної освіти) з п’ятирічним строком навчання; викладачам I — IV класів шкіл естетичного виховання (дитячих музичних, художніх, хореографічних шкіл, шкіл мистецтв) із семирічним строком навчання; музичним керівникам; концертмейстерам, акомпаніаторам та культорганізаторам.

Таким чином, педагогічне навантаження концертмейстера середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату складає 24 год. на тиждень.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі