Теми статей
Обрати теми

Надбавка за вислугу років зубному техніку

Редакція ББ
Відповідь на запитання

НАДБАВКА ЗА ВИСЛУГУ РОКІВ ЗУБНОМУ ТЕХНІКУ

 

Анжела КУПЛИВАНЧУК, начальник відділу нормування та оплати праці, роботи з місцевими бюджетами та планування централізованих заходів Департаменту фінансово-ресурсного забезпечення

 

Зубний технік міської лікарні з 17.03.98 р. по 19.07.2004 р. працював у санаторії «Збруч», що був філією Хмельницького відділення АТ «Укрпрофоздоровниця».

Чи враховується цей період для встановлення такому працівникові надбавки за вислугу років?

(м. Кривий Ріг)

 

Постановою від 29.12.2009 р. № 1418

медичним працівникам передбачено надбавку за вислугу років і затверджено Порядок виплати надбавки за вислугу років лікарям і фахівцям із базовою та неповною вищою медичною освітою державних і комунальних закладів охорони здоров’я (далі — Порядок № 1418).

Пунктом 4

цього Порядку визначено, які періоди роботи зараховуються до стажу для встановлення надбавки за вислугу років.

Зокрема, до стажу роботи для встановлення надбавки за вислугу років уключається час роботи

в державних та комунальних закладах охорони здоров’я України, СРСР та союзних республік СРСР на посадах лікарів і фахівців із базовою та неповною вищою медичною освітою, визначених у п. 3 Порядку № 1418.

Уключення до стажу для встановлення надбавки за вислугу років періоду роботи у приватних та інших лікувальних закладах, які не належать до державних і комунальних закладів охорони здоров’я України,

Порядком № 1418 не передбачено.

Таким чином, період роботи працівника в санаторії «Збруч», який був філією Хмельницького відділення АТ «Укрпрофоздоровниця», на посаді зубного техніка не включається до стажу для встановлення надбавки за вислугу років.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі