Теми статей
Обрати теми

Преміювання керівників державних органів

Редакція ББ
Відповідь на запитання

ПРЕМІЮВАННЯ КЕРІВНИКІВ ДЕРЖАВНИХ ОРГАНІВ

 

Алла ЛИТВИН, заступник директора Департаменту з питань державного регулювання заробітної плати та умов праці — начальник відділу державного регулювання заробітної плати в бюджетній сфері

 

Чи може керівник управління своїм наказом нараховувати собі премію у відсотковому співвідношенні більшому, ніж своїм підлеглим?

(Одеська обл.)

 

Умови оплати праці працівників державних органів визначені постановою КМУ «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» від 09.03.2006 р. № 268 (далі — постанова № 268).

Відповідно до абз. 2 п. 6 постанови № 268 преміювання керівників органів виконавчої влади та інших органів, їх заступників, встановлення їм надбавок, передбачених цією постановою, надання матеріальної допомоги здійснюється у порядку та розмірі, установлених цією постановою, у межах затверджених видатків на оплату праці. Рішення про зазначені виплати приймається органом вищого рівня.

Виходячи з положень вищезазначеної постанови рішення про розмір преміювання керівника управління та його заступників має прийматися керівником органу вищого за рівнем за підсумками діяльності установи за відповідний період та з ураху­ванням наявних коштів на вказану мету.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі