Теми статей
Обрати теми

Про внесення змін до Методичних рекомендацій

Редакція ББ
Наказ від 29.05.2013 р. № 123

Шановні читачі!

На ваші численні прохання в сьогоднішньому номері нашої газети опубліковані Методичні рекомендації щодо здійснення інспектування органами Державної фінансової інспекції України, затверджені наказом Держфінінспекції від 14.12.2011 р. № 90, зі змінами та доповненнями, останні з яких унесено 29.05.2013 р.

Практична цінність цього документа полягає в тому, що:

по-перше, у ньому визначено загальні підходи, методи та процедури, що застосовуються під час здійснення ревізій працівниками органів Держфінінспекції;

по-друге, він базується на практичному досвіді органів Держфінінспекції щодо проведення ревізій в установах та організаціях бюджетної сфери.

Тому радимо як слід вивчити цей документ і навіть, можливо, із його допомогою провести самоперевірку господарської діяльності вашої установи перед тим, як це зроблять працівники Держфінінспекції. Це допоможе виявити допущені порушення та усунути ті, які ще можна усунути до приходу ревізорів.

У цілому ж ці Методичні рекомендації стануть вам у пригоді й у щоденній роботі, адже в них наведено основні нормативні документи, що регулюють діяльність бюджетних установ та організацій, відповідно до яких проводяться ревізії фінансово-господарської діяльності таких установ та організацій.

 

 

ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА ІНСПЕКЦІЯ УКРАЇНИ

ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО МЕТОДИЧНИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ

Наказ від 29.05.2013 р. № 123

 

З метою удосконалення організації та проведення ревізій органами Державної фінансової інспекції України наказую:

1. Внести до Методичних рекомендацій щодо здійснення інспектування органами Державної фінансової інспекції України, затверджених наказом Держфінінспекції України від 14.12.2011 р. № 90 (зі змінами), зміни, що додаються.*

2. Відділу організації документообігу Департаменту адміністративно-господарського забезпечення довести цей наказ до відома заступників Голови та керівників структурних підрозділів Держфінінспекції України, державних фінансових інспекцій в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

3. контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Голова П. Андреєв

 

* Зміни не публікуються, оскільки Методичні рекомендації щодо здійснення інспектування органами Державної фінансової інспекції України наводимо нижче у кодифікованому вигляді з урахуванням унесених змін. Зміни в тексті виділено напівжирним курсивом . — Прим. ред.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі