Теми статей
Обрати теми

Інформаційна сторінка

Редакція ББ
Новини

ОПЛАТА ПРАЦІ ПРАЦІВНИКІВ ЛАБОРАТОРІЙ ДЕРЖСЛУЖБ З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ: НОВІ УМОВИ З 01.01.2013 р.

МОЗ наказом від 30.09.2013 р. № 844 затвердив Умови оплати праці працівників лабораторій державних служб з лікарських засобів в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

Оплата праці працівників здійснюється на основі Єдиної тарифної сітки на принципах, закладених у постанові КМУ «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» від 30.08.2002 р. № 1298.

Наказ № 844 набрав чинності 12.11.2013 р., а застосовується з 01.01.2013 р.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО ПОРЯДОК АКУМУЛЮВАННЯ, ПЕРЕРОЗПОДІЛУ ТА ВИКОРИСТАННЯ КОШТІВ СПЕЦІАЛЬНОГО ФОНДУ ДЕРЖВЕТФІТОСЛУЖБИ

Мінагрополітики наказом від 15.10.2013 р. № 606 затвердило Порядок акумулювання, перерозподілу та використання коштів спеціального фонду від власних надходжень територіальних органів Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України та бюджетних установ, що належать до сфери її управління.

Порядок визначає механізм акумулювання на рівні Держветфітослужби, перерозподіл та використання коштів спеціального фонду від власних надходжень територіальних органів Держветфітослужби та бюджетних установ, що належать до сфери її управління.

Перерозподіл та використання коштів спеціального фонду проводяться з метою забезпечення належного фінансування основної діяльності територіальних органів та бюджетних установ, які не забезпечені або частково забезпечені коштами загального фонду державного бюджету та які не мають можливості наповнити спеціальний фонд за рахунок власних надходжень.

Зазначимо, що акумулювання, перерозподіл і використання коштів спеціального фонду проводяться за КПКВК 2802010 «Керівництво та управління у сфері ветеринарної медицини та фітосанітарної служби України» та КПКВК 2802030 «Організація і регулювання діяльності установ в системі Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України», які передбачені законом про Держбюджет на бюджетний період.

Перерахування коштів спеціального фонду до Держветфітослужби та подальший їх перерозподіл здійснюються лише в межах однієї програми й однієї групи власних надходжень відповідно до розд. X Порядку казначейського обслуговування державного бюджету за витратами, затвердженого наказом Мінфіну від 24.12.2012 р. № 1407.

Порядок набрав чинності 12.11.2013 р.

 

ВИЗНАЧЕНО ВИМОГИ ДО ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ, ЯКІ НАДАЮТЬ ОСВІТНІ ПОСЛУГИ ЗА ДИСТАНЦІЙНОЮ ФОРМОЮ НАВЧАННЯ

Міносвіти наказом від 30.10.2013 р. № 1518 затвердило Вимоги до вищих навчальних закладів та закладів післядипломної освіти, наукових, освітньо-наукових установ, що надають освітні послуги за дистанційною формою навчання з підготовки та підвищення кваліфікації фахівців за акредитованими напрямами і спеціальностями.

Зазначимо, що у цьому документі визначені мінімальні вимоги до організаційного, кадрового, науково-методичного, матеріально-технічного, програмного та інформаційного забезпечення вищих навчальних закладів, закладів післядипломної освіти, наукових, освітньо-наукових установ, необхідні для надання освітніх послуг за дистанційною формою навчання.

Заклади освіти, які отримали погодження від Мін-освіти та надають освітні послуги за дистанційною формою навчання, повинні забезпечити:

1) дотримання вимог Положення про дистанційне навчання, затвердженого наказом Міносвіти від 25.04.2013 р. № 4660, вищезазначених Вимог та інших нормативно-правових актів у сфері впровадження та здійснення навчального процесу за дистанційною формою навчання;

2) інформаційно-консультативну підтримку з боку педагогічних, науково-педагогічних працівників, методистів та технічного персоналу; цілодобовий доступ до інформаційних ресурсів дистанційного навчання; інтерактивне спілкування з викладачами та іншими студентами (слухачами); доступ до результатів конт-ролю за їх навчанням;

3) своєчасне проходження підвищення кваліфікації у сфері дистанційного навчання науково-педагогічними, педагогічними працівниками, які забезпечують навчання за дистанційною формою;

4) оновлення комп’ютерної техніки та програмного забезпечення відповідно до розвитку сфери інформаційних технологій;

5) технологічну підтримку та своєчасне оновлення веб-ресурсів дистанційного навчання, баз даних студентів (слухачів), науково-педагогічних, педагогічних працівників, методистів та інших фахівців, які забезпечують навчання за дистанційною формою;

6) впровадження новітніх педагогічних технологій у навчальний процес за дистанційною формою навчання.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі