Теми статей
Обрати теми

Щодо введення посади слюсаря-ремонтника до штатного розпису ДЮСШ

Редакція ББ
Лист від 16.12.2013 р. № 5.5/4782

Міністерство молоді та спорту України

Щодо введення посади слюсаря-ремонтника до штатного розпису ДЮСШ

Лист від 16.12.2013 р. № 5.5/4782

(витяг)

 

На запит <…> стосовно надання інформації про застосування штатних нормативів для дитячо-юнацьких спортивних шкіл інформуємо.

<…>

Згідно з абзацом четвертим пункту 41 Положення про ДЮСШ директор спортивної школи в установленому порядку за погодженням із засновником затверджує структуру і штатний розпис спортивної школи.

Пунктом 3.1 Типових штатних нормативів визначена максимальна кількість штатних одиниць посади слюсаря-ремонтника (для ремонту велосипедів), що може мати спортивна школа, в структурі якої є спортивні відділення зі спеціалізацією велосипедного спорту.

Тобто у разі потреби та за наявності передбачених в кошторисі школи видатків для оплати праці працівників директор спортивної школи визначає кількість штатних одиниць за цією посадою, необхідну для забезпечення належного технічного стану наявного спортивного інвентарю, який використовується вихованцями у навчально-тренувальному процесі.

 

Заступник Міністра молоді та спорту В. Сисюк

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі