Теми статей
Обрати теми

Про внесення зміни до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2014 р. № 117

Кабінет Міністрів України
Постанова від 18.11.2015 р. № 946

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести зміну до пункту 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2014 р. № 117 «Про здійснення попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти», доповнивши абзац перший після слова «крім» словами «передплати періодичних видань,».

Прем’єр-міністр України А. Яценюк

Коментар редакції

УВАГА: більше немає перепон для оформлення передплати на улюблену газету «Бюджетна бухгалтерія» на 2016 рік!

Ура!!! Нарешті передплатити періодичні видання на наступний рік можна в цьому році на законних підставах!

Так, Кабмін постановою, що коментується, вніс зміни до своєї постанови «Про здійснення попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти» від 23.04.2014 р. № 117.

Тепер абз. 1 п. 2 цієї постанови виглядає так: «Установити, що розпорядники бюджетних коштів та одержувачі бюджетних коштів здійснюють попередню оплату тільки тих товарів, робіт і послуг, що згідно з договорами про закупівлю передбачається поставити, виконати і надати протягом поточного бюджетного періоду, крім передплати періодичних видань, витрат, пов’язаних з підготовкою та забезпеченням участі України у 2015 році у Венеціанському бієнале сучасного мистецтва, матеріалів і устатковання, необхідних для реалізації проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій із заміни світильників на основі ламп розжарювання на світильники на основі LED-технологій, робіт з капітального ремонту, пов’язаних з реалізацією проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій, обладнання і устаткування, необхідних для реалізації проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій із заміни ліфтів у житлових будинках та закладах соціальної сфери, товарів, робіт і послуг, виробництво яких має довготривалий цикл, а саме: вакцин для профілактичних щеплень людей і тварин, лікарських засобів і виробів медичного призначення, медичного обладнання та санітарних автотранспортних засобів для забезпечення закладів охорони здоров’я згідно з державними програмами і заходами програмного характеру, товарів, робіт і послуг, пов’язаних з виробництвом національних фільмів, яке не завершено станом на 31 грудня 2015 р., а також робіт з будівництва інженерних споруд з метою зміцнення обороноздатності держави, запровадження паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм, запровадження паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм.»

Передплатити періодику на наступний рік можна за КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар», адже саме за цим кодом згідно із Інструкцією щодо застосування економічної класифікації видатків бюджету, затвердженою наказом Мінфіну від 12.03.2012 р. № 333, здійснюється придбання або передплата періодичних, довідкових, інформаційних видань.

Тетяна СТАНКУС,заступник головного редактора

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі