Теми статей
Обрати теми

Інформаційна сторінка

Підвищено оклади службовців ДСНС

Кабмін у рамках підвищення соцзахисту працівників Держслужби з надзвичайних ситуацій ухвалив підвищення оплати праці осіб рядового та начальницького складу служб цивільного захисту, які проходять службу у гірських районах.

Відповідне рішення прийнято на засіданні Уряду і підтримано одноголосно. Про це повідомляється на офіційному сайті КМУ: www.kmu.gov.ua.

Підвищення складе 25 %.

Методика проведення аналізу посад держслужби категорій «Б» та «В»

НАДС наказом від 17.08.2018 р. № 199-18 затвердило Методику проведення аналізу посад державної служби категорій «Б» та «В» у центральних органах виконавчої влади.

Ця Методика визначає загальні вимоги до проведення аналізу посад держслужби категорій «Б» та «В» з метою надання методичної допомоги службам управління персоналом центральних органів виконавчої влади у забезпеченні єдиного підходу до проведення аналізу посад, узагальнення його результатів та актуалізації посадових інструкцій держслужбовців.

Методику розроблено для використання керівниками держслужби, працівниками служб управління персоналом, керівниками структурних підрозділів та іншими держслужбовцями держоргану, які залучені до проведення аналізу посад.

Наказ № 199-18 набув чинності 12.10.2018 р.

Як отримати письмовий акт звірки розрахунків за податками та ЄСВ?

За письмовою заявою суб’єкта господарювання, щодо якого в контролюючому органі відкрито інтегровані картки платників (ІКП), надається письмовий документ про стан розрахунків цього платника за податками, зборами та ЄСВ у довільній формі. Він видається не пізніше 15 робочих днів з дня отримання заяви, в якій суб’єктом господарювання зазначено платежі і період, щодо яких здійснюється звірка стану розрахунків з бюджетами, а також нараховані і сплачені суми по цих платежах за вказаний період — інформують у ДФС у Чернівецькій області (http://cv.sfs.gov.ua).

З метою обліку нарахованих і сплачених сум податків, зборів, митних та інших платежів до бюджетів органами ДФС відкриваються ІКП за кожним платником та кожним видом платежів, які повинні сплачуватися такими платниками.

ІКП містить інформацію про облікові операції та облікові показники, які характеризують стан розрахунків платника податків з бюджетами та цільовими фондами за відповідним видом платежу.

Громадяни України мають право звернутися до органів держвлади, зокрема із заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних та особистих прав і законних інтересів. При цьому звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, — невідкладно, але не пізніше 15 днів від дня їх отримання.

«Нова пошта» ввела нові тарифи

«Нова пошта» з 25 жовтня вирішила збільшити тарифи на основні послуги. Компанії «довелося трохи змінити тарифи» з урахуванням впливу інфляції і зростання цін на паливо, говориться в прес-релізі компанії (https://novaposhta.ua).

Зокрема, на 5 грн. збільшується вартість відправки посилок з відділення до відділення вагою до 30 кг, а також за адресою. На 0,5 грн. зросте доплата за 1 кг вантажів вагою понад 30 кг при доставці по Україні. Вартість доставки вантажів по місту і області залишається без змін.

Як зазначається, «Нова пошта» підвищує тарифи на 2 — 5 грн. на основні послуги вперше з серпня 2017 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі