Теми статей
Обрати теми

Про внесення змін у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. № 1298 щодо систематизації схеми тарифних розрядів посад працівників надавачів соціальних і реабілітаційних послуг

Кабінет Міністрів України
Постанова від 01.06.2020 р. № 438

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» зміни, що додаються.

Прем’єр-міністр України Д. Шмигаль

Затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 р. № 438

Зміни що вносяться у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. № 1298

img 1

* Під надавачем послуг розуміється надавач соціальних послуг у значенні, наведеному в Законі України «Про соціальні послуги», — установа/заклад надання соціальних послуг (стаціонарна, реабілітаційна, тимчасового перебування), інша установа/заклад соціальної підтримки (обслуговування), а також реабілітаційна установа у значенні, наведеному в Законі України «Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні».».

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі