№29

Бюджетна бухгалтерія, серпень, 2022/№ 29 Інші номери журналу ›
  • Виявлено завищення вартості робіт: що робити? За результатами ревізії Держаудитслужби виявлено завищення вартості робіт із капітального ремонту. Під час проведення контрольних обмірів фахівцями Держаудитслужби представників підрядника не було. Якими мають бути наші подальші дії?
  • Порядок складання та затвердження кошторисів: вивчаємо зміни Основним дороговказом для розпорядників бюджетних коштів під час складання, затвердження та виконання кошторисів є Порядок № 228*. Саме до цього Порядку Уряд нещодавно вніс зміни постановою № 764**. «Запрацювали» вони з 12.07.2022. Пропонуємо разом розібратися, що саме змінилося.
  • ПН на неплатника ПДВ: як виправитися? Установа — платник ПДВ зареєструвала податкову накладну (далі — ПН) на покупця — неплатника ПДВ. Але незабаром з’ясувалося, що покупець усе ж таки є платником ПДВ. Як виправити цю помилку?
  • Поточний ремонт доріг: яку закупівлю обрати? Територіальна громада планує здійснити поточний ремонт комунальних доріг у різних селах громади. Як визначити предмет закупівлі? Яку закупівлю обрати та скільки укладати договорів?
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі