Теми статей
Обрати теми

Харчування працівників закладів дошкільної освіти

Станкус Тетяна, експерт журналу «Бюджетна бухгалтерія»
Як правильно оплачувати за харчування працівників у закладі дошкільної освіти (далі — ЗДО): за спеціальним чи за загальним фондом? Чи потрібно здійснювати відновлення касових видатків за такими надходженнями?

Можливість харчування працівників ЗДО

Насамперед розглянемо, які існують законодавчі підстави для харчування працівників у ЗДО.

Дійсно, можливість харчування працівників ЗДО передбачена п. 1.19 Інструкції № 298/227*. Зокрема, у меню-розкладці обов’язково зазначають кількість працівників ЗДО, які харчуються згідно із заявами на ім’я керівника, що включають у себе замовлення на комплексний обід або тільки першу і третю страви. Для таких працівників виписують харчування за нормами для дітей старшої вікової групи.

* Інструкція з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затверджена наказом МОН та МОЗ від 17.04.2006 № 298/227.

Ексклюзивний матеріал
Увійдіть, щоб продовжити читання Щоб прочитати цю статтю повністю, будь ласка, увійдіть до свого акаунта або зареєструйтесь, якщо ви ще не з нами.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з ліцензійним договором та договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa ic-prostir

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі