Теми статей
Обрати теми

Покращене меню для школярів: як реалізувати на практиці?

Станкус Тетяна, експерт журналу «Бюджетна бухгалтерія»
Порядком № 1451* передбачено покращене меню для учнів. Чи можна додатково в меню додати печиво та йогурт? Чи потрібно затверджувати у Держпродспоживслужбі такі зміни?

* Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на покращення якості гарячого харчування учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти, затверджений постановою КМУ від 20.12.2024 № 1451.

Покращення якості харчування учнів початкових класів

З метою покращення якості харчування учнів початкових класів у 2025 році Уряд виділив субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам відповідно до Порядку № 1451. Така субвенція надаватиметься за рахунок коштів, отриманих від Всесвітньої продовольчої програми ООН.

Субвенцію отримають заклади загальної середньої освіти (далі — ЗЗСО) для надання фінансової підтримки Всесвітньої продовольчої програми ООН з метою покращення якості гарячого харчування учнів початкових класів ЗЗСО шляхом:

Передплатіть, щоб відкрити доступ до матеріалів Я вже
logo PRO Factor PRO Необмежений доступ до всіх закритих матеріалів сайту без реклами
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 - 2025
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з ліцензійним договором та договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa ic-prostir

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі