Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Серпневий випуск диска «1С:ІТС (Україна)»

У першій декаді серпня вийшов новий випуск «1С:ІТС (Україна)» за 2009 рік. На диску розміщено версію 8.1.14 платформи «1С:Підприємство 8» та релізи конфігурацій для платформи «1С:Підприємство 8», а саме:

— «Конвертація даних», редакція 2.0, версія 2.0.28 (дистрибутив + оновлення);

— «Підсистема аналізу даних», редакція 1.0, версія 1.0.4 (дистрибутив + оновлення).

До того ж на диску містяться форми звітності для конфігурацій на платформі «1С:Підприємство 7.7»:

— за II квартал 2009 року (випуск 3) «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + послуги + бухгалтерія для України»;

— за III квартал 2009 року (випуск 1, редакція 2) «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України»;

— за II квартал 2009 року (випуск 3) «Бухгалтерія + торгівля + склад + зарплата + кадри для України».

Як завжди, на диску запропоновано методичну підтримку для всіх користувачів, консультацію для бухгалтера і довідник господарських операцій.

Для користувачів конфігурацій «Бухгалтерія для України», «Управління торговельним підприємством для України», «Зарплата і Управління Персоналом для України» та «Управління виробничим підприємством для України», які працюють на платформі «1С:Підприємство 8», розміщено матеріали, присвячені розрахунку заробітної плати (методика депонування заробітної плати, відображення факту перерахування ПДФО з оплати контрагенту, відображення факту переплати ПДФО тощо).

Для користувачів конфігурацій «Бухгалтерія для України» додано нову рубрику «Адміністрування інформаційної бази». У цьому випуску презентовано матеріали, що описують особливості створення та адміністрування списку користувачів інформаційної бази «1С:Бухгалтерія 8 для України», а також порядок настроювання прав роздільного доступу користувачів до даних інформаційної бази.

Для користувачів конфігурацій «Зарплата і Управління Персоналом для України» та «Управління виробничим підприємством для України» додано матеріали, що розглядають системи та форми оплати праці, а також способи їх настроювання в типовій конфігурації.

А фахівцям з розробки прикладних рішень у рубриці «Методичні рекомендації щодо конфігурування» рекомендуємо ознайомитися з описом особливостей роботи з параметрами віртуальних функцій при роботі із системою компонування даних. У рубриці «Розширення для кишенькових комп’ютерів» оновлено підсистему «Управління мобільними додатками».

Джерело: www.1c.ua

 

Новини від «1С»: нові навчальні курси

Навчальний Центр № 1 спільно з Навчальним Центром ТОВ «1С-Теллур» анонсував відразу два навчальні курси. Перший —

«Конфігурація платформи «1С:Підприємство 8.1» — відбудеться в Києві з 31 серпня по 4 вересня поточного року. Курс орієнтовано на фахівців, які знайомі з технологічною платформою «1С:Підприємство» і, бажано, мають сертифікат «1С:Професіонал» за платформою «1С:Підприємство 8». Після проходження курсу слухачам надається одна безкоштовна спроба атестації «1С:Фахівець» щодо конфігурування платформи «1С:Підприємство 8.1», що відбудеться 5 вересня 2009 року в навчальному класі «1С:Україна».

Другий курс —

«Робота з формами в «1С:Підприємстві 8.1» — відбудеться в Києві з 7 по 9 вересня 2009 року. Цей курс буде корисний як розробникам, так і користувачам. У межах курсу розглядаються теоретичні аспекти розроблення інтерфейсів, а також розв’язуються практичні завдання, що ілюструють механізми функціонування форм та елементів управління.

Після закінчення навчання слухачу видається свідоцтво фірми «1С» про проходження цього курсу.

Джерело: www.1c.ua

 

«Бест-Звіт Плюс» укотре оновився

Програма «Бест-Звіт Плюс» оновилася до версії 8.78.001. Зокрема, у новій версії оновлено розділ «Довідка»: додано опис настройок, які потрібно змінити до відправлення деяких «уточнюючих» звітів. З різних причин після імпорту в демо-версію програми ці настройки мають помилковий статус «основної». Також докладно описано процедуру роботи з імпортованими документами (як у демо-версії, так і в робочій версії програми).

Крім того, змін зазнав «Реєстр бланків», в якому звіти, що входять до альбому форм звітності за 2009 рік на сайті Держкомстату, тепер розміщуватимуться у групі «Державний комітет статистики». Усі інші статистичні звіти знаходяться у групі «Статистична звітність».

Серед інших змін можна відзначити розформування каталогу бланків «Цільові фонди» на три каталоги: «ФСС на випадок безробіття», «ФСС з ТВП», «ФСС від нещасних випадків».

Крім усього згаданого вище, у програмі до розділів «Первинні документи», «Цільові фонди», «Мінпромполітики», «Мінпаливенерго», «Державний комітет статистики», «Статистична звітність» було додано нові форми звітності.

Скачати пакети оновлень можна за відповідними посиланнями на сторінці

http://www.bestzvit.com.ua/updates/zvitplus.php.

Розмір — 4,71 Мбайт.

Джерело: bestzvit.com.ua

 

Microsoft почала встановлювати корпоративним клієнтам українську Windows 7

Корпорація Microsoft почала переводити своїх корпоративних клієнтів, які беруть участь у програмі підтримки Microsoft Software Assurance, на українсько- та російськомовні версії операційної системи Windows 7. Про це повідомила прес-служба компанії.

Перейти на нову ОС корпоративні клієнти можуть з 11 серпня. Для учасників Software Assurance перехід на Windows 7 є безкоштовним.

Software Assurance — це механізм оновлення програмних продуктів, а також пакет безкоштовних послуг та інструментів, орієнтованих на всі етапи використання програмного забезпечення: від планування до переходу на нові версії. У межах програми замовники можуть використовувати будь-які нові версії продуктів, випущені протягом дії їх ліцензійної угоди.

Джерело: proit.com.ua

 

Компанія Mozilla вкотре оновила свій браузер Firefox

Як стало відомо, недавно було випущено оновлений інтернет-браузер Fiferox 3.5.2.

Основним пріоритетом нового браузера стала можливість переглядати відкриті відео, що допомагає відеороликам стати частиною динамічних веб-сторінок. Тепер користувачу не потрібно встановлювати додаткові плагіни для перегляду онлайн-відео.

Ось неповний список деяких інших новинок та поліпшень нової версії:

— прискорене завантаження сторінок (що дуже відчутно на комп’ютерах з нешвидкісним підключенням до Інтернету);

— зменшене споживання пам’яті (тепер використовується менше пам’яті вашого комп’ютера під час роботи);

— завантажувані шрифти (дизайнери та розробники сайтів можуть створювати свої шрифти, які правильно відображатимуться і коректно вимальовуватимуться у вашому браузері, навіть якщо ці шрифти не встановлено на вашому комп’ютері);

— режим приватного перегляду.

У цьому збірнику усунено: декілька слабких місць у системі безпеки, проблеми зі стабільністю роботи і проблему, при якій завантаження Firefox на деяких системах на платформі Windows забирало чимало часу.

Дізнатися про всі можливості Fiferox 3.5.2 і скачати браузер можна на сторінці розробника

http://www.mozilla-europe.org/ru/firefox/ . Розмір — 7,9 Мбайт.

Джерело: news-it.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі