Теми статей
Обрати теми

Новини&Інтернет

Редакція БК
Новини

img 1

 

Про борги за квартиру можна буде дізнатися через Інтернет

Мешканці Кривого Рогу зможуть через Інтернет дізнатися, скільки їм потрібно платити за комунальні послуги. Таке нововведення нещодавно ввело криворізьке підприємство «Нова-ком» — єдина автоматизована система комунальних платежів. Щоб дізнатися про суми платежів, городянам достатньо зайти на сайт підприємства. Для отримання інформації на веб-сторінці потрібно заповнити спеціальну форму. Користувач мусить зазначити свою адресу і так званий комунальний код. Для того щоб отримати цей код, потрібно особисто прийти до центрального офісу підприємства чи його філії в різних районах міста з паспортом. Щоправда, користуватися системою мешканці Кривого Рогу зможуть лише через місяць після отримання коду. Сподіваємося, що в інших містах України також підтримають це корисне починання.

Джерело: ain.com.ua

 

Підключитися до Інтернету через мобільний телефон стає простіше

Оператор мобільного зв'язку «МТС-Україна» випустив програму для персонального комп'ютера «МТС Коннект Менеджер», за допомогою якої можна автоматично настроїти доступ до Інтернету через мережу МТС.

Ця програма допомагає підключитися до Інтернету на комп'ютері абонента при використанні послуг «Мобільний GPRS-Інтернет», «Гіпер.NET», «ГіперАктив» на базі технології GPRS/EDGE та «МТС Коннект» на базі технології CDMA від «МТС-Україна».

Після інсталяції та запуску програми на комп'ютері користувача автоматично встановлюватимуться всі необхідні драйвери для доступу до Інтернету через телефон або модем. Далі абоненту достатньо натиснути на одну кнопку в інтерфейсі програми «МТС Коннект Менеджер» для підключення до Інтернету.

Безкоштовно завантажити програму можна із сайта МТС за адресою

http: //www.mts.com.ua/ukr/mcm.php.

Джерело: ain.com.ua

 

У 2008 році на Південній залізниці через Інтернет було зарезервовано 1434 квитки

За минулий рік на Південній залізниці через Інтернет було зарезервовано 1434 проїзні документи. Як повідомили у прес-службі Південної залізниці, зарезервувати квитки можна на офіційному сайті Південної залізниці

www.pz.gov.ua, сплативши 10 гривень (ціна бронювання одного місця), за допомогою платіжної картки та роздрукувавши спеціальний талон зі штрих-кодом. Купити квиток можна протягом двох діб за наявності талона зі штриховим кодом та посвідчення особи, а якщо немає можливості роздрукувати талон, то для придбання квитка буде достатньо і паспорта (лише паспорта, інші посвідчення не приймаються).

Сьогодні викупити заброньовані квитки можна на вокзалах: Харків-пасажирський, Харків-Левада, Лосево, Кременчук, Полтава-Південна та Київська, Куп’янськ-вузловий, Прилуки, Лозова, Суми, Гребінка.

Нагадаємо, що послугу бронювання квитків через мережу Інтернет було запроваджено на Південній залізниці з 1 червня 2008 року.

Джерело: ain.com.ua

 

Кого зачепить зростання цін на інтернет-послуги?

На думку експертів, навесні 2009 року слід очікувати значного зростання вартості інтернет-послуг.

«Насамперед малися на увазі послуги в тому секторі інтернет-ринку, в якому працює наша компанія, — реєстрація доменних імен та веб-хостинг, — коментує директор Imena.UA Павло Блоцький. — Однак, на нашу думку, підвищення цін також стосуватиметься й інших видів інтернет-послуг, таких як послуги доступу, хоча це відбудеться й не відразу».

Підставою для подорожчання є нестабільний курс національної валюти, адже витрати учасників ринку в іноземній валюті становлять близько 50 % (витрати на обладнання, оплата ISP-сервісу тощо).

Разом з тим багато хто з експертів вважає, що підвищення цін на інтернет-послуги, яке очікується найближчим часом, навряд чи зачепить пересічних користувачів Інтернету. Чекати збільшення витратних статей поки що варто лише компаніям, які професійно займаються інтернет-бізнесом.

Джерело: ain.com.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі