Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Липневий випуск ІТС

Липневий випуск ІТС (Україна) надійшов у продаж з 15 липня 2009 року. На диску розміщено релізи конфігурацій для платформи «1С:Підприємство 8»:

— «1С:Бухгалтерія 8 для України. ПРОФ», редакція 1.1, версія 1.1.11 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ);

— «1С:Бухгалтерія 8 для України» (базова), редакція 1.1, версія 1.1.11 (оновлення);

— «Торгівля для приватних підприємців України», редакція 1.0, версії 1.0.8 (оновлення) і 1.0.9 (оновлення);

— «Зарплата і Управління Персоналом для України», редакція 2.1, версія 2.1.8 (оновлення);

— «Управління торговельним підприємством для України», редакція 1.0, версія 1.0.12 (оновлення);

— «Управління торговельним підприємством для України», редакція 1.1, версія 1.1.3 (оновлення);

— «Управління виробничим підприємством для України», редакція 1.2, версія 1.2.12 (оновлення);

— «Управління торгівлею для України», редакція 2.3, версія 2.3.5 (оновлення);

— «Конвертація даних», редакція 2.0, версія 2.0.28 (дистрибутив + оновлення);

— «Підсистема аналізу даних», редакція 1.0, версія 1.0.4 (дистрибутив + оновлення).

Також на диску містяться релізи конфігурацій для платформи «1С:Підприємство 7.7»:

— «Бухгалтерський облік для України», реліз 7.70.275;

— «Бухгалтерський облік для України» для базової версії, реліз 7.70.275;

— «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», редакція 2.0, реліз 7.70.225;

— «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України» (базова), редакція 2.0, реліз 7.70.225;

— «Зарплата + кадри для України», реліз 7.70.023;

— «Торгівля + склад для України», реліз 7.70.014;

— «Бухгалтерія + торгівля + склад + зарплата + кадри для України», реліз 7.70.029.

Крім того, на диску ви знайдете такі форми звітності:

— за II квартал 2009 року (випуск 3) — для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» та «Виробництво + послуги + бухгалтерія для України»;

— за II квартал 2009 року (випуск 1) — для конфігурацій «Бухгалтерський облік для бюджетних установ України», редакція 2;

— за II квартал 2009 року (випуск 3) — для конфігурації «Бухгалтерія + торгівля + склад + зарплата + кадри для України».

Як завжди, на диску презентовано методичну підтримку користувачів усіх версій «1С», консультації для бухгалтерів і довідник господарських операцій. Особлива увага, як і раніше, приділяється роботі користувачів з конфігураціями на платформі «1С:Підприємство 8».

Для користувачів конфігурацій «Бухгалтерія для України», «Управління торговельним підприємством для України» та «Управління виробничим підприємством для України» розміщено матеріали, присвячені веденню податкового обліку в конфігураціях: відображення ПДВ при отриманні послуг від нерезидента, оформлення податкових документів при звіті комісіонера комітенту за продані комісійні товари.

Для користувачів конфігурацій «Зарплата і Управління Персоналом для України» та «Управління виробничим підприємством для України» додано матеріали, що розглядають методики роздільного розрахунку регламентованої та управлінської заробітної плати, а також матеріали проведення індексації зарплати працівників, які працюють за основним місцем роботи, щодо оплати праці працівника на підставі договору цивільно-правового характеру (ЦПХ), відображення відрядження працівника, який працює за внутрішнім сумісництвом. Крім того, наведено описи послідовності дії для реєстрації регламентованого відрядного заробітку для працівника організації.

Для користувачів конфігурації «Управління виробничим підприємством для України» оновлено матеріали з розділу методичних рекомендацій уведення початкових залишків. Зокрема, додано докладний опис методики введення залишків щодо об’єктів будівництва.

У рубриці «Робота з торговельним обладнанням» оновлено вимоги до зовнішніх компонентів, до розробки драйверів: для фіскальних реєстраторів, для контрольно-касових машин у режимі «offline», для інтеграції із системами еквайрингу.

Джерело: www.1c.ua

 

Податкову звітність «Бест-Звіт Плюс» укотре оновлено

Програму «Бест-Звіт Плюс» оновлено до версії 8.77.000. Зокрема, для форм звітності («Баланс», ф. № 2 «Звіт про фінансові результати» (у тисячах), ф. № 1-м «Фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва») до Держкомітету з регуляторної політики та підприємництва додано можливості вивантаження на диск і відправлення електронною поштою у форматі «*.xml».

Крім того, у програмі тепер можна побачити стан звіту в процесі подання (колонка «Етап подання» в Реєстрі документів і «Документах на підпис»):

— «Готується» — для звітів, з якими ведеться робота;

— «Відправлено» — для звітів, які відправлено електронною поштою, але ні квитанцію, ні повідомлення від спецоператора ще не отримано;

— «Отримано повідомлення» — для звітів, які відправлено електронною поштою та на які отримано повідомлення або квитанцію;

— «Не прийнято» — для відправлених електронною поштою звітів, які, однак, не було прийнято.

Для звітів, що мають стан «Відправлено», «Отримано повідомлення» чи «Не прийнято», запроваджено заборону на редагування, вони відкриваються тільки для перегляду. Для редагування і повторного відправлення доведеться використовувати копії цих звітів у конкретному звітному періоді.

Серед оновлень ви знайдете нові форми первинних документів щодо каси (відомість на виплату, прибутковий та видатковий касові ордери), а також форми звітності до Фонду соціального страхування по безробіттю, Мінпромполітики, Мінпаливенерго, Держказначейства та УААН.

Скачати пакети оновлень можна за відповідними посиланнями на сторінці http://www.bestzvit.com.ua/downloads/8P_Upd77.exe (4,92 Мбайт).

Джерело: bestzvit.com.ua
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі